Groepen

Trainingen & Presentaties

Om je bedrijf goed in kaart te brengen of op te starten geef ik ook trainingen Ondernemerschap. Deze training bestaat uit diverse workshops. De leermethode is “Learning by doing”. Uit onderzoek blijkt dat dit het beste werkt. Na dit programma heb jij het fundament voor je start, verandering, groei of aanpassing en kun je gestructureerd aan de slag. Ook makkelijk te gebruiken bij je jaarplan. 

Daarnaast is het mogelijk om presentaties of gastcolleges te volgen.

Workshop “Ondernemen vanuit het hart”
Voor (startende) (hoog)sensitieve ondernemers die meer van binnenuit willen ondernemen. Die hun hart willen volgen en écht willen doen wat hun leven betekenis geeft. Ben jij zo’n ondernemer? Dan bieden Sylvia Roovers en ik je graag een inspiratievolle dag waar je werkt aan jezelf – het fundament – én in het verlengde van jezelf, aan je bedrijf (jouw expressie). Maar onthoud, dat fundament dat ben jij! De mens achter de organisatie. Wil jij je hart volgen en écht doen wat jouw leven betekenis geeft? Als je antwoord volmondig JA is, doe dan mee. Voor meer informatie over de workshop en ons zie onze workshop.

Incompany sessie
Wil je binnen je bedrijf een brainstormsessie doen, een verandering communiceren, alle neuzen dezelfde kant op krijgen of alle medewerkers de samenhang van je onderneming laten zien op een eenvoudige overzichtelijke wijze? Met mijn benadering krijg je gegarandeerd een stevig fundament voor een gezamenlijk uitgangspunt. Terug naar de essentie.

WORKSHOP AGENDA

Ondernemen vanuit je hart op Vrijdag 21 januari 2022

Aanbevelingen